Restaurant

La Taverna del Mar reobre les seves portes aquesta temporada 2020 el proper 11 de juny.

Després d’un exitós 2019 l’equip s’ha preparat per rebre aquesta nova temporada amb molta il·lusió i ganes per donar el millor servei als nostres estimats clients.

A la cuina el nostre xef Lluís Planas ha preparat moltes novetats amb producte de primera qualitat que estem segurs faran les delícies dels nostres convidats.  Seguirem al nostre compromís i objectiu de oferir el millor donant especial protagonisme al peix salvatge fresc, als arrossos i al marisc de les nostres costes.

A la sala aquest any dirigida per Jaume Solé amb l’objectiu de donar un servei eficient, amable i de qualitat per tal de donar la millor experiència a tots els comensals. L’equip ha preparat canvis i millores a la ja extensa carta de vins de La Taverna.

A partir de juny com sempre el nostre Bar Terrassa disposarà de menú per picar en el qual es podrà prendre des d’un esmorzar al matí, un aperitiu al migdia, unes tapes a mitja tarda després del bany.

A partir del vespre el recent inaugurat Chill Out obrirà un any més amb les millors vistes de la badia de S’Agaró i amb una variada oferta de còctels i copes per poder gaudir de la nit al costat del mar acompanyats de la millor música chill-out.

Als nostres clients seguir donant-los les gràcies per la seva fidelitat i als que encara no ens coneixen els animem a que vinguin i gaudeixin de tot el que La Taverna del Mar els pot oferir. Els esperem a tots aquí a la Badia de Sant Pol de S’Agaró.

L’Equip de La Taverna del Mar