Banys de S’Agaró

Benvinguts als Banys de S’Agaró, els nostres serveis inclouen el lloguer de les casetes de bany, para-sols i gandules.

L’horari és de 10h fins 19h i estan oberts cada dia de 1 de juny fins al 30 de setembre.

Lloguer de les casetes de bany: El lloguer de la caseta de bany no inclou el lloguer de la gandula de platja o el para-sol, la caseta estàndard té una capacitat màxima de 4 adults, i de la caseta familiar té una capacitat màxima de 8 persones.

Banys de S’Agaró recomana no deixar res de valor a dins de les casetes de bany, l’empresa declinarà tota responsabilitat en cas de robatori, pèrdua o deteriorament del producte.

Lloguer de para-sols o hamaques: El personal dels Banys de S’Agaró col·locarà les gandules i els para-sols als espais lliures que quedin a la platja quant els client arribin a la mateixa.

Pagament de les Reserves: El 50% del total es pagarà al moment de formalitzar la reserva, el 50% restant abans de la fi de la primera meitat del període reservat. L’empresa es reserva el dret d’anular el lloguer en cas de no respectar les clàusules de pagament o les condicions especifiques d’aquest document.

Disposem de dutxes amb aigua potable, excepte en casos de restriccions d’aigua. Disposem d’una farmaciola de primers auxilis per la seva utilització. El personal
dels banys està a la seva disposició per qualsevol tipus d’ajuda que pugui necessitar.

Des dels Banys de S’Agaró li desitgem una feliç estada i que gaudeixin de les seves vacances.

Descarregar pdf » »